Thursday, February 22, 2007

More Paris

Just want to tell you that if you want to see some more pics from Paris, go to some of the links on the right;
Julie, Ragnhild and Ingeborg in Paris + Ragnhild and Ingeborg's joined blog. Sorry to all you non-norwegians, their blogs are in norwegian:)

If you want me to add your blog to my link list, just tell me!

7 comments:

Julie & Eirik Tronstad said...

hej kulekristin! fine blogg på dej! ville bare sei at d va foole kjekt å møte dej!!! takk for all hjelp og gode idéar på Académie de Louange, herlege oppfordringar til dei unge og ein utruleg smittsam latter...;)
e vetsje om e kjøme t London i April, e en liiten sjangs for d, hadde jo vore kult! men hvis ikkje så he e bloggje din, så e helde me oppdatert! Go girl=)

Claudius said...

Hei beibi!

Que tal la vida? Sitter og ser på blomster-Finn på TV. Bare så du vet hva slags norske lekkerbiskener du går glipp av ved å holde deg utenlands...

Har ikke så voldsomt mye på hjertet i dag. Hjernen er tom og de små grå har gått i dvale. De våkner nok til våren sammen med en del østrogen. Trenger å lette litt på trykket, så da er det ikke rart jeg stikker til Sør-Amerika!

Nei, det her hørtes teit og fælt ut! Sånn er det når man skriver uten å ha noe å skrive om.

Jeg vil på gamlehjem med deg! Har allerede satt deg opp som ønske når det gjelder hvem jeg skal havne på fløy med. Naboer 4 ever!

Jan Ivar Vik said...

Sommer i Sør i år også?

Kristiiin said...

Hei Jan Ivar!! Hadde det helt konge i fjor, og har blitt spurt om aa gjoere det igjen. Men, maa nok jobbe i aar skal det bli no studier og leie. Vet jeg kommer til aa angre naar jeg sitter der paa smelteverket, men saann maa det bare bli. Skal du tilbake?

Jan Ivar Vik said...

Ja, vi reiser nedover alle tre :)
Det blir helt sikkert like stressende som i fjor, men helt sikkert like gøy også. Håper vi treffes igjen snart.

Kristiiin said...

Det haaper virkelig jeg ogsaa:)

Claudius said...

Du har blogg-sisten. Sjekk ut regler på bloggen min. Blir det for teit for deg så er det greit!Liker å følge med på hvordan det går med deg her inne!

You rule my world!