Sunday, April 23, 2006

Tilbake til det normale

Nå er det allerede tre uker siden Merethe reiste, det vil si nesten tre uker uten oppdateringer. Nå kommer de, jeg har hele natta på meg, hehe. Legger ut dette bildet spesielt for merethe, savner deg! Det var fantastisk bra å ha deg her, skulle ønske du kunne vært her myyye lengre. Vi snakkes!

4 comments:

Anonymous said...

Hei kjære!
Jeg skjønner at jeg skulle ha smilt pent på dette bildet... Heldigvis var du så søt på sida der at det veier litt opp:)
Tenk, nå er det ikke så veldig veldig lenge til du kommer hjem igjen. Blir koselig å treffe deg i sommer en gang. Det må vi få til!
Tre uker er jo ikke så fryktlig lenge det da, tenk, for en måned siden var vi i Ihosy!!! Du och jag! Det var stas det! Lenge leve tuc-kjeks sjokolade og nudler. Kanskje ikke så rart det ble litt opprør i de indre organer? hehe:)

Anonymous said...

Det skulle ha vært et komma mellom tuc-kjeks og sjokolade: tuc-kjeks, sjokolade og nudler.. Sånn at ingen tror det er kommet en ny type tuc med sjokoladetrekk eller noe... Vil jo ikke spre falske sannheter jeg!

Anonymous said...

dette er en test...

Kristiiin said...

lurer inderlig på hvem som tester og hva... Internett klikka forresten i går, så da ble det ikke mer blogging, sorry! Skal prøve igjen i kveld, nå er det speider.

Du och jag Merethe! Snart er vi nok sammen igjen, får da håpe at Jenny også blir med i gjengen:)