Tuesday, November 21, 2006

A small break

Hello all beloved readers!

If you are one of the few "regulars" on this site, then thank you! I just have to tell all of you that i'm taking a little blog break. There are a lot of things going on right now. But, give me a couple of weeks and i'll be back in business!! There might be some big news.

Take care!

2 comments:

Claudius said...

Hei på deg, lille pus!

Du tar deg et par uker fri og kommer tilbake og leser kommentaren min. Høyrast bra ut! Har ikke så mye orginalt å komme med, men et lite livstegn er jo bedre enn ingen ting! Må vise at jeg setter stor pris på deg, you know=).

Intet nytt under solen i Oslo. Ikke at det er så mye sol her heller. Mørketid går på nervene løs her og jeg er på bristepunktet av et psykisk sammenbrudd. Neida... ikke så ille, men om jeg var mårrasur før så er jeg i alle fall ikke noe hyggelig å være i hus med om morgenen nå om dagen.

Det var andre tider da frøken Stålesen var nabo. Da hadde jeg liksom noe å stå opp for hver morgen, et lys i livet, en grunn til å leve livet og se lyst på fremtiden. Uten denne ladyen er livet meningsløst. Er det rart jeg depper?

Neida... Livet er faktisk ikke så verst blant de jålete gutta her i Norge. Ikke så mye fint å se på her (klyser med mascara og glossy lepper på t-banen), men så er jeg ikke på utkikk etter tvekjønna folk heller. Mange av dem her...

Ta med en godbit hjem fra England. Og da mener jeg IKKE femikladden Beckham!

Store klemmer fra østrogenbomba Claudius (+ en liten dose testosteron i tillegg)...

Anonymous said...

Hei!
Du tar deg en pause ja, det er forstålig. Du eg har prøvd å sende mail te deg fleire ganger men får dei bare i retur... sukk, så det skal sies at eg har i alle fall prøvd! Flere ganger!
Skal du være i London i jula? Hva er adressa di der?
vell vell, frøken stålesen eller har du blitt fru? og det uten å fortelle meg...!
Nei kos deg videre i London, tenker mye på deg og skulle gjerne ha fått sendt deg en mail. Er en ting eg må få ditt synspunkt på!
du er jo mitt orakel!
Klem Bjørg Marit